ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Σποτ του Θ. Παπαδουλάκη ενάντια στην καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρία

Σποτ του Θ. Παπαδουλάκη ενάντια στην καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρία

Ένα μικρό, αλλά “δυνατό” spot δημιουργήθηκε από τον γνωστό Κρητικό σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη με την υποστήριξη των Σουπερμάρκετ ΙΝΚΑ και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m5aTPh1H1MY[/youtube]

Ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ σχολιάζει:

Η απόφαση για την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου Συρίας και της απόρριψης χημικών αποβλήτων στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Κρήτης, προβλημάτισε όλους τους κατοίκους του νησιού. Από εξειδικευμένους επιστήμονες μέχρι και απλούς ανθρώπους.

Τι συνέπειες έχει αυτή η ενέργεια για το περιβάλλον; Για μας;

Γιατί επιλέχθηκε μια κλειστή θάλασσα, όπως είναι η θάλασσα της Μεσογείου; Γιατί επιλέχθηκε αυτή η μέθοδος καταστροφής των χημικών; Γιατί επιλέχθηκε ένα επισφαλές καράβι για αυτή την επιχείρηση; Γιατί δεν καταστρέφονται στις χώρες που παράγονται;

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να φωνάξουμε ένα βροντερό ΟΧΙ. Να αλλάξουμε αυτή την απόφαση. Να σταματήσουμε το ναυάγιο της φύσης.  Το όπλο μας απέναντι σε αυτή τη χημική βόμβα είναι η δύναμη της εικόνας. Η δύναμη του διαδικτύου. Η δύναμη της συλλογικής προσπάθειας. Της μαζικής αντίδρασης.

Την πρωτοβουλία δημιουργίας αυτού του σποτ ανέλαβε η εταιρεία παραγωγής Indigo View με την υποστήριξη των Σουπερμάρκετ ΙΝΚΑ και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Σενάριο : Παναγιώτης Παπουτσάκης
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης
Μοντάζ / Effects : Allan Michael Hambidge
Δ.Παραγωγής: Δημήτρης Ξενάκης
Επεξεργασία Ήχου: Αναστάσης Εφεντάκης

πηγή candianews.gr