ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡ

Στ. Κουφός: Είμαστε σαν τη Λερναία Ύδρα

Ο Στέργιος Κουφός έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του και τους παρομοίωσε με την λερναία ύδρα καθώς σε κάθε παιχνίδι ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του είναι διαφορετικός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΑΓΟΡ μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης εναντίον του ΚΑΟΔ:

“Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είναι λίγα και βγάζουν πολύ ενέργεια στο γήπεδο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες που δείχνουν να είναι σαν την λερναία ύδρα αφού κάποιος βασικός δεν είναι στην μέρα του κάποιος που έρχεται από τον πάγκο και γίνεται πρωταγωνιστής.

Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο ΚΑΟΔ που παίζει ωραίο μπάσκετ και που στηρίζεται σε αυτό και είναι ομάδα του προπονητή του. Στο δεύτερο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε στο 5 εναντίον 5 κι έχοντας υγεία θα συνεχίσουμε με την ίδια δύναμη”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δέδας επισήμανε: “Δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε ιδιαίτερα για το παιχνίδι αφού παίζαμε μόλις πριν τρεις μέρες. Είχαμε ωστόσο εικόνα του ΚΑΟΔ και ειδικά από το παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ όπου ήταν καταπληκτικός.

Ανταποκριθήκαμε όπως κι όπως πήγε το ματς μας ευνόησε και το κερδίσαμε. Αν και έχουμε πολλά ταξίδια ανά τρεις ημέρες προετοιμαζόμαστε κατάλληλα να είμαστε έτοιμοι αν όχι σωματικά πνευματικά. Εύχομαι καλή συνέχεα στον ΚΑΟΔ”.