Στα Χανιά βρέθηκαν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Με πολύ ωραίες αναμνήσεις και σημαντικές εμπειρίες τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου επέστρεψαν από τα Χανιά το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

Η αποστολή του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ αποτελούταν από 50 παιδιά-ποδοσφαιριστές 2 προπονητές και 20 γονείς-συνοδούς. Η μονοήμερη αυτή «ποδοσφαιρική εκδρομή» περιελάμβανε φιλικές αναμετρήσεις με τις Ακαδημίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, επίσκεψη στο μοναδικό Μουσείο της Εθνικής Ελλάδος αλλά και γεύμα σε ταβέρνα των Χανίων. Αρχικά στο γήπεδο των Αγ. Αποστόλων(Χανίων) οι ακαδημίες του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ συμμετείχαν με τέσσερα τμήματα ακαδημιών και συγκεκριμένα: Κ10(2009-2010), Κ11(2008), Κ12(2007) Α’ και Κ12(2007) Β’ όπου αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα του οικοδεσπότη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΝΙΩΝ .

Στις αναμετρήσεις αυτές είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

  • Κατηγορία Κ10(2009-2010) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΝΙΩΝ-Α.Ο ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 4-5,   
  • Κατηγορία Κ11(2008) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΝΙΩΝ-Α.Ο ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 5-1,
  • Κατηγορία Κ12(2007) Α’ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΝΙΩΝ-Α.Ο ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 1-3, και
  • Κατηγορία Κ12(2007) Β’ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΝΙΩΝ-Α.Ο ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 3-3  

Οι ακαδημίες του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ συμμετείχαν και αγωνίστηκαν με τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κ10(2009-2010)

Αλιάϊ Α., Βελάϊ Α., Κόλα Ρ., Κυμιωνής Ν., Μαριόλος Ο., Ντελιλάϊ Μ., Ολλντάσι Μ., Χριστουλάκης Σ., Δανδουλάκης Κ., Θωμάς Α., Καλογριδάκης Η., Τέντα Α., Φραγγής Π., Φραχόλι Θ.  

Κ11(2008)

Ασμαριάν Δ., Γιόκα Ε., Δαφέρμος Ε.Γ., Κλάδος Γ., Κότσι Κ., Ξεζωνάκης Χ., Τέντα Δ., Τζεκάκης Σ., Βροντάκης Β., Κιάτο Μ., Λαγκουβάρδος Δ., Δαφέρμος Μ.Γ., Καλοειδάς Α., Πατσάκης Ι., Τσίγκας Α., Χότζα Ρ.,   

Κ12(2007) Α’

Ανδρεδάκης Β., Βαρούχας Α., Βαρούχας Θ., Γρηγοράκης Π., Μακρυπόδης Γ., Μανουκαράκη Ε., Μαριόλος Ν., Στριλιγκάς Ε., Τσαγλιώτης Κ., Χεμπάϊ Α.

Κ12(2007) Β’

Αλεβυζάκης Σ., Βέλικα Ν., Θυμιατζής Χ., Κιούτα Α., Λίτινας Α., Ματρίζι Κ., Μερόλι Ο., Μιχαλιός Γ., Παυλάκης Μ.  

Η συνέχεια της εκδρομής περιελάμβανε επίσκεψη στο Μουσείο της Εθνικής Ελλάδος όπου εκεί τα παιδιά οι προπονητές αλλά και οι γονείς-συνοδοί είχαν την ευκαιρία να δουν, να φωτογραφηθούν και να θαυμάσουν μια σπάνια συλλογή εκθεμάτων(φανέλες, μπάλες κ.α).

Στο σημείο αυτό και επί της ευκαιρίας ο Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και οι ακαδημίες τους θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον «Γαλανόλευκο Φάρο» και ειδικά τον Κο Φλέκα Νικόλαο καθώς και τον υιό του Κο Φλέκα Δημήτριο για την φιλοξενία καθώς και την άψογη ξενάγηση στο Μουσείο της Εθνικής Ελλάδος.

Ο επόμενος σταθμός ήταν επίσης όμορφος, οικογενειακός και προπάντων «νόστιμος» αφού όλη η αποστολή γευμάτισε σε ταβέρνα στους Αρμένους Χανίων. Η επιστροφή στο Ρέθυμνο βρήκε τους πάντες ευχαριστημένους και γεμάτους από εμπειρίες αγωνιστικές και μη, με συζητήσεις για το ποια θα μπορεί να είναι η επόμενη «ποδοσφαιρική εκδρομή».  

Την αποστολή του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ συνόδεψαν οι προπονητές Σκουλούδης Ναπολέων και Βατόγλου Κωνσταντίνος καθώς και αρκετοί γονείς.           

                                                                                             ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ