ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

«Στα μέσα του 2024 τα πρώτα εργοτάξια στον ΒΟΑΚ» έλεγε το 2021 η κυβέρνηση της ΝΔ

«Πλέον μπορούμε να σας πούμε πως στα τέλη του 2022 θα αρχίσoυν να στήνονται τα εργοτάξια στον ΒΟΑΚ, ενώ μέχρι το 2024 εκτιμάμε πως όλα τα μέτωπα του έργου θα είναι ανοιχτά και θα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη», τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υποδομών κ. Αχιλλέας Καραμανλής στην ειδική εκδηλωση που έγινε στις 29 Μαΐου 2021(!!) στο Μεγάλο Αρσενάλι στα Χανιά (in.gr, 29/5/2021).

Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά που αναφέρθηκαν στην εκδήλωση στα Χανια δεν έχει πραγματοποιηθεί και ειδικά μετά την «φιέστα» που διοργάνωσε τον Απρίλη του 2023 στο «εργοτάξιο του ΒΟΑΚ», μια φιέστα για την οποία «στήθηκε» ένα εργοτάξιο για χάρη των καμερών το οποίο ξηλώθηκε αμέσως μετά όπως αποκάλυψε ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μανόλης Θραψανιώτης (CandiaDoc.gr).

Βιντεο ανέβασε και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χάρης Μαμουλάκης για να αποδείξει ότι το “εργοτάξιο” είναι μόνο ένα “φάντασμα”! Δείτε τις εικόνες που αποδεικνύουν την «πολιτική απάτη» της κυβέρνησης:

Όλα αυτά τα θυμίζουμε με την ευκαιρία της επίσκεψης του Υφυπουργού Υποδομών κ Νίκου Ταχιάου στην Κρήτη, όπου μετά τη συνάντηση του με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ Σταύρο Αρναουτάκη σημείωσε πως «έγινε συζήτηση για όλα τα μεγάλα έργα του νησιού ενώ ακολουθείται το χρονοδιάγραμμα των έργων του ΒΟΑΚ»(!!). [crete.gov.gr]

Οι δηλώσεις των δυο ανδρών: