ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου έδωσαν το παρόν στο 15ο επετειακό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Το τριήμερο που πέρασε 5-7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο το 15ο επετειακό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της παράταξης.

Το παρόν έδωσαν αρκετά στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου. Ενώπιον του σώματος του συνεδρίου τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ρεθύμνου Θάνος Σκαλούμπακας. Μεταξύ άλλων στην ομιλία του αναφέρθηκε:

«Αυτή την ιστορική χρονιά που η παράταξη μας συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής , προσφοράς και ιστορικών αποφάσεων , στέκομαι μπροστά σας έχοντας την τιμή αλλά και την ευθύνη να υπηρετώ την παράταξη από την θέση του προέδρου ΟΝΝΕΔ Ρεθύμνου . Της μεγαλύτερης επαρχιακής οργάνωσης της χώρας. 

Ξέρετε , λένε πως οι κρητικοί νεοδημοκράτες είναι από τους πιο σκληρούς γιατί έχουν περάσει δύσκολα , παραταξιακά, χρόνια. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε την χαρά και την ικανοποίηση που βιώσαμε στις πρόσφατες εθνικές εκλογές βλέποντας το νησί μας από άκρη σε άκρη γαλάζιο. 

Το γαλάζιο της παράταξης ,

Το γαλάζιο του Αιγαίου ,

Το γαλάζιο της πατρίδας μας.

Για αυτό θέλω να σας διαβεβαιώσω , πως και στις επικείμενες κρίσιμες ευρωεκλογές θα είμαστε στην πρώτη γραμμή ώστε να μην πάει καμία ψήφος χαμένη.»

Με αυτόν το τρόπο ο πρόεδρος έδωσε το μήνυμα για την εκλογική ετοιμότητα της γαλάζιας νεολαίας ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.