ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Ρεθύμνου

To Επιμελητήριο Ρεθύμνης, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με την ΔΕΘ ΑΕ, ενημερώνει τις επιχειρήσεις  – μέλη του ότι μπορούν να συμμετέχουν στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), με δικό τους  χώρο (ίχνος εδάφους) στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, με σημαντικά μειωμένο το συνολικό κόστος συμμετοχής. Η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία κατά το διάστημα 10-18 Σεπτεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης θα φιλοξενηθεί σε ένα εκ των περιπτέρων 2 ή 3 της ΔΕΘ, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας. Τα αναλογούντα στο Επιμελητήριό Ρεθύμνης τετραγωνικά μέτρα του Περιπτέρου του, προς εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων-μελών του, ανέρχονται στα 30. Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις  – μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης είναι δικαιούχοι προσφοράς μειωμένης τιμής ενοικίασης χώρου εντός του περιπτέρου του Επιμελητηρίου. Το συνολικό κόστος, που εξαρτάται από τον αριθμό των αιτούμενων τετραγωνικών, περιλαμβάνει: παραχώρηση εκθεσιακού χώρου σε δομή τύπου 2, κλιματισμό, γενική φύλαξη, καθαριότητα. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού επιβαρύνει αποκλειστικά τους χρήστες.

Η επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα πραγματοποιηθεί με βάση τη διαθεσιμότητα του χώρου, σε συνδυασμό με την δυναμικότητα και εξωστρέφεια των επιχειρήσεων. Προϋπόθεση εξέτασης της δυνατότητας συμμετοχής, αποτελεί η ταμειακή ενημερότητα των συνδρομών των μελών του Επιμελητηρίου.

Οι αντιπροσωπευτικές εκθεσιακές ενότητες της φετινής ΔΕΘ, είναι:

  •     Ψηφιακή Ελλάδα
  •     Κυκλική οικονομία & ενέργεια
  •     Ελλάδα & επιχειρηματικότητα
  •     Akademia
  •     Ηλεκτροκίνηση – αυτοκίνηση

Οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 86η ΔΕΘ, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022  στο email:  info@eber.gr  .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης: 28310 57330 (κ. Θοδωρής Τσαούλης), και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΘ: https://thessalonikifair.gr/el