ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην αφετηρία της νέας εποχής με πίστη στην εφαρμογή του πλάνου του ο ΑΟΝ Αστέρας

Με μία ευρεία συνάντηση της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου, αλλά και των συνεργατών του οικοδομήματος του «ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ» στα γραφεία της ομάδας μας, μπαίνουμε στη νέα εποχή. Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν φέρνει το ιστορικό σωματείο ξανά στις Εθνικές κατηγορίες (Γ’ Εθνική) σε επίπεδο Ανδρών, αλλά και για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην Α’ Εθνική, τη Γυναικεία ομάδα.

Τα μέλη της οικογένειας του ΑΟΝ Αστέρα, συζήτησαν για τη νέα χρονιά, την διατήρηση του μοντέλου που πρεσβεύει στην ανάδειξη των Ρεθυμνιωτών ποδοσφαιριστών, ξεκινώντας από την Ακαδημία της και καταλήγοντας στο υψηλότερο επίπεδο.

Δήλωση Προέδρου ΑΟΝ Αστέρα κ. Νικόλαου Παπαδάκη του Αντωνίου

Μια νέα εποχή ξεκινάει για τον ΑΟΝ Αστέρα τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν με την συμμετοχή της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική, μα και την παρθενική παρουσία της στην Α’ Εθνική Γυναικών. Η νέα σεζόν, με όποια παρελκόμενα από την πανδημία του κορωνοϊού, αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για όλους μας στην διοίκηση και συνολικά στην οικογένεια μας, για την καθιέρωση αλλά και την περαιτέρω εξέλιξη του πρότζεκτ που «τρέχουμε» τα τελευταία χρόνια. Χωρίς πολλά λόγια, μα με πίστη σε αυτό το εγχείρημα, που επίκεντρο έχει αποκλειστικά τα δικά μας παιδιά.

Δίχως άλλο ο ΑΟΝ Αστέρας, είναι ένα από τα πλέον ιστορικά σωματεία του Ρεθύμνου και μεταξύ των μοναδικών τριών με παρουσία σε επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου. Μετά από μια δεκαετία στο τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου, η επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες, σημαίνει αυτόματα το επόμενο βήμα της εξέλιξης ολόκληρου του οικοδομήματος. Έφτασε η ώρα να «χτίσουμε» τον επόμενο όροφο… στο οικοδόμημα, όπου τα θεμέλια είναι γερά και δεν είναι άλλα από την Ακαδημία μας. Το μοντέλο μας είναι γνωστό τοις πάσι που στηριζόταν, που στηρίζεται και που θα στηρίζεται. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, μα προπάντων συνειδητοποιημένοι για την πιστή εφαρμογή του πλάνου μας, το οποίο στηρίζεται από αναγνωρισμένους προπονητές σε όλα τα επίπεδα του. Στο επόμενο βήμα του ΑΟΝ Αστέρα στη Γ’ Εθνική, θα ενισχύσουν την προσπάθεια μας 4-5 έμπειροι ποδοσφαιριστές που μαζί με τους προπονητές μας, θα αποτελούν τους εκπαιδευτές των παιδιών μας, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η επιστροφή στην Γ’ Εθνική αποτελεί την μεγάλη πρόκληση για όλους μας, ώστε να εξελίξουμε και να αναδείξουμε το ταλέντο των ποδοσφαιριστών μας σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Οργανωνόμαστε σε όλους τους τομείς και με την προσθήκη των Σπύρου Σπυριδάκη (Τεχνικός Διευθυντής), Στέλιου Δασκαλάκη (Υπεύθυνος Marketing), Γιώργου Σταρά (Υπεύθυνος Επικοινωνίας) και Βασίλη Τσίγγου (Υπεύθυνος Γραμματείας), ενισχύουμε ακόμη περισσότερο την οικογένεια μας…

Ανδρική ομάδα και Γυναικεία ομάδα του ΑΟΝ Αστέρα, Κεραυνός και Ακαδημία θα συνεχίσουν να αποτελούν ΕΝΑ και να δουλεύουν μεθοδικά και οργανωμένα, για τη συνέχιση της πορείας και την επίτευξη των βασικών αλλά και των επιμέρους στόχων τους.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία στα άλλα τρία φίλα σωματεία του Ρεθύμνου, τον ΑΟ Επισκοπής που θα μας εκπροσωπήσει σε επαγγελματική κατηγορία, αλλά και τους ΑΟ Ρεθυμνιακό, ΑΟ Άρη, με τους οποίους θα συνυπάρξουμε στον Κρητικό Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Τέλος, τις καλύτερες ευχές μας για τη νέα σεζόν αποστέλλουμε και σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού σε Α’ και Β’ κατηγορία, όπως φυσικά στους διοικούντες την ΕΠΣΡ, τους διαιτητές και όλο το φίλαθλο κοινό του Ρεθύμνου.

ΥΓ.: Μια ξεχωριστή αναφορά στις διοικήσεις των σωματείων ΟΦ Αρμένων και Ε.Α.Π. και των φίλων προέδρων τους, Γιώργο Δρουδάκη και Νίκο Βερνάδο αντίστοιχα, για την αμέριστη στήριξη τους σε αυτήν μας την προσπάθεια μας.