ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Στην Αστυνομία και το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνης βρέθηκε ο Θοδωρής Νίνος

Στο αστυνομικό μέγαρο και στις εγκαταστάσεις του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Ρεθύμνης Θοδωρής Νίνος, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ρέθυμνο ΑξίΖεις» πραγματοποίησε συνάντηση με τη Διοίκηση της Αστυνομίας και τους εργαζομένους του Νοσοκομείου στο πλαίσιο των συνεχόμενων επαφών με σκοπό την ενημέρωση των αρμόδιων φορέων πάνω στις θέσεις και τους βασικούς άξονες του ίδιου και της δημοτικής του παράταξης για την επόμενη μέρα στο Δήμο Ρεθύμνης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Διευθυντή Αστυνομίας Ρεθύμνου, Ταξίαρχο κ. Αντώνη Ρουτζάκη, ο κ. Νίνος εξέφρασε την βούληση του για ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, υπενθυμίζοντας παράλληλα, πως ο ίδιος ήταν, είναι και θα παραμείνει  έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους που προσφέρουν διαχρονικά στο Ρέθυμνο και τους πολίτες του. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αναγκαιότητα άμεσης επίλυσης των σοβαρών κτιριακών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, καθώς και στην αναγκαία στήριξη της προσπάθειας για ανέγερση ενός νέου Αστυνομικού Μεγάρου.

Λίγο αργότερα, ο Θοδωρής Νίνος βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τους εργαζομένους του Νοσοκομείου εκφράζοντας την βούληση του ο Δήμος Ρεθύμνου να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλουν οι ίδιοι για να καλύψουν με επιτυχία τις ανάγκες της πόλης και του Νομού.  Τέλος, ανέπτυξε το πρόγραμμα του για ενίσχυση της διαχρονικής συνεργασίας του Νοσοκομείου με το Δήμο Ρεθύμνου αποσκοπώντας στην αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών προς κάθε πολίτη και επισκέπτη της πόλης.