ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Στην Αθήνα για θέματα της ΕΔΕΥΑ και του Δήμου Ρεθύμνου ο Γιώργης Χ. Μαρινάκης

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης και Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης θα μεταβεί στην Αθήνα την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, για την προώθηση σημαντικών θεμάτων που αφορούν τον Δήμο Ρεθύμνης και την ΕΔΕΥΑ.

Ειδικότερα, την Τρίτη ο κ. Δήμαρχος για σειρά θεμάτων του Ρεθύμνου θα συναντηθεί στο Υπουργείο Πολιτισμού με τον Αναπληρωτή Υπουργό, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση και στην συνέχεια με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Θάνο Πετραλιά. Τέλος θα έχει συνεργασία με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θοδωρή Λιβάνιο.

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 26 Ιουνίου, ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει στην Έλληνο -Ισπανική Ημερίδα “SPAIN – GREECE Water and Circular Economy Business Forum” που οργανώνει το Οικονομικό και Εμπορικό Γραφείο της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Ελλάδα και το ICEX Spain Trade & Investment. Ακολούθως θα έχει συνεργασία με τον Α’ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων, Δρ Δημήτριο Ψυχογυιό.

Ο κ. Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2024 και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης κ. Στυλιανός Ξεζωνάκης.