

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου ανακοινώνει την κλήση δύο αθλητριών του στην Εθνική Ομάδα Ορεινής Ποδηλασίας (MTB), για συμμετοχή στη διεθνή σειρά αγώνων Serbia EPIC Andrevlje XCO 2026, που θα διεξαχθεί στο Novi Sad της Σερβία το διάστημα 19–22 Μαρτίου 2026.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας κλήθηκαν οι Αθηνά Τζουλάκη (Κατηγορία Γυναικών) και Γεωργία Χουρδάκη (Κατηγορία Νεανίδων).
Η επιλογή τους πραγματοποιήθηκε έπειτα από εισήγηση των Ομοσπονδιακών Προπονητών και του Εφόρου Εθνικών Ομάδων, με τη σύμφωνη γνώμη της Τεχνικής Επιτροπής και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.
Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 17 Μαρτίου και θα επιστρέψει στις 23 Μαρτίου, με τις αθλήτριες να εκπροσωπούν τη χώρα μας σε μια σημαντική διεθνή διοργάνωση της κατηγορίας XCO.
Η κλήση των δύο αθλητριών αποτελεί ακόμα μία επιβεβαίωση της συστηματικής δουλειάς που γίνεται στον ΠΑΣ Άτλαντα Ρεθύμνου, της αγωνιστικής τους εξέλιξης και της σταθερής παρουσίας του συλλόγου στο υψηλότερο επίπεδο της ελληνικής ποδηλασίας.
Η οικογένεια του ΠΑΣ Άτλαντα Ρεθύμνου συγχαίρουν θερμά την Αθηνά και τη Γεωργία για τη σπουδαία αυτή διάκριση και τους εύχονται καλή επιτυχία, δυνατές εμφανίσεις και νέες εμπειρίες με το εθνόσημο στο στήθος.–




