ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Στην Κρήτη το 1ο Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής Περιφερειών Ελλάδας

Διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και τη Διεύθυνση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Η Περιφέρεια Κρήτης και η Διεύθυνση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  διοργανώνουν το 1ο Ετήσιο Συνέδριο Πληροφορικής Περιφερειών Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο 28-29-30 Νοεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο Galaxy.

Μία σημαντική πρωτοβουλία, η οποία φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στο δημόσιο τομέα και για ένα τριήμερο θα καταστήσει την Κρήτη επίκεντρο της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με σκοπό να αναζητήσει τις τρέχουσες Εξελίξεις στο χώρο του ψηφιακού μετασχηματισμού και όλων των εξελίξεων στον τομέα της Πληροφορικής.

Εκτός από τα στελέχη και τους θεματικούς αιρετούς της Περιφέρειας Κρήτης, διακεκριμένοι ομιλητές από τον χώρο της Πληροφορικής, των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των εταιρειών Πληροφορικής, πλαισιώνουν με τις εισηγήσεις τους το Συνέδριο. Οι συζητήσεις και οι εισηγήσεις θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις σε ζητήματα όπως: οι αλλαγές στην καθημερινή λειτουργία στον κόσμο της ψηφιακής εποχής, ο ρόλος του ανθρώπινου παράγοντα, των Επιστημόνων της Πληροφορικής και των Δημοσίων Υπαλλήλων αλλά και η αύξηση της αποτελεσματικότητας προς τους πολίτες καθώς και η επένδυση στον τομέα της Πληροφορικής.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου και επιπλέον πληροφορίες, στην ιστοσελίδα: www.crete.gov.gr/category/enimerosi/ict_conference_2019/