ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Στην τελική ευθεία το Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών

Σε λίγα 24ωρα ανοίγει τις πύλες της το «Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών» η Virtual Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Ιουνίου στο Ψηφιακό Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο της Mact Media Group.

Το Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών έχει στόχο να δώσει βήμα στα νησιά για να προβάλλουν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα, τις ομορφιές τους, τα αξιοθέατα, τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο κάθε νησί, τις δυνατότητες θεματικού τουρισμού που έχουν και να τα κοινωνήσουν στο εγχώριο και διεθνές κοινό με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή τους και την ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών. Λόγω της πανδημίας η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ψηφιακό εκθεσιακό κέντρο που δημιούργησε η Mact Media Group σε μια προσπάθεια που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από μια έκθεση με φυσική παρουσία και ταυτόχρονα διασφαλίζει την ασφάλεια και την υγεία εκθετών και επισκεπτών, ενώ η είσοδος για τους επισκέπτες θα είναι δωρεάν.

Το Mact Expo Center είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να απλό και φιλικό προς τον χρήστη και δεν απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες χρήσης των νέων τεχνολογιών. Η ψηφιακή του ισχύς μπορεί να εξυπηρετήσει παράλληλα δεκάδες χιλιάδες χρήστες, συγκεκριμένα το Digital Event Platform διαθέτει χωρητικότητα για έως και 50.000 συμμετέχοντες ανά ημέρα.

Σημειώνουμε πως εγγυάται την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων εκθετών και επισκεπτών και η λειτουργία του είναι απόλυτα συμμορφωμένη με την κείμενη νομοθεσία GDPR. Μπαίνοντας στο χώρο του Ψηφιακού Εκθεσιακού Κέντρου οι επισκέπτες κάνουν εγγραφή στην υποδοχή με μια απλή διαδικασία και κατόπιν μπορούν να περιηγηθούν στα περίπτερα και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και τα συνέδρια που διοργανώνονται στα πλαίσια της έκθεσης που φιλοξενείται.

Η επίσκεψη στην έκθεση θα είναι χωρίς κόστος με στόχο να προσελκύσει το μέγιστο δυνατό κοινό και να διαφημιστούν τα νησιά μας εντός και εκτός συνόρων.

Τα εικονικά περίπτερα εμφανίζονται ακριβώς όπως τα περίπτερα των φυσικών εκθέσεων, αντανακλούν μια ακριβή εικόνα ενός παραδοσιακού περίπτερου με γραφείο και καρέκλες, με την επωνυμία εταιρείας, με διακόσμηση χώρου όπως και στις φυσικές εκθέσεις. Ο επισκέπτης μπορεί να ζητήσει άμεση επικοινωνία με ένα ή πολλούς εκθέτες μέσω άμεσων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με μια φωνητική κλήση ή ακόμη μέσα από το chat room. Μέσα στα εικονικά περίπτερα υπάρχουν επίσης εικονίδια, με τα οποία μπορεί ο επισκέπτης να κατεβάσει παρουσιάσεις ή προϊοντικούς καταλόγους μαζί με διαφημιστικά έντυπα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης για περισσότερες πληροφορίες www.islandstourismpanorama.com ή μπείτε στο https://www.mactexpocenter.com/ για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στη reception του εκθεσιακού κέντρου.