ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Στήριξη στο Ειδικό Δημοτικό και νηπιαγωγείο Ρεθύμνου

Την ημέρα εορτής της Αγάπης, της Πίστης, της Σοφίας και της Ελπίδας, έχουν επιλέξει το Ίδρυμα “Νίκος Δασκαλαντωνάκης”, η αλυσίδα ξενοδοχείων Grecotel και το προσωπικό τους στην Κρήτη κάθε χρόνο να διοργανώνουν μια ψυχαγωγική εκδήλωση αφιερωμένη στην Αγάπη. 

Έτσι, τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 διοργάνωσαν για 25η φορά μια εξαιρετική εκδήλωση με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους στο Δημοτικό Κήπο της πόλης.

Με την ευγενική συμμετοχή των καλλιτεχνών Ψαραντώνη και Νίκης Ξυλούρη, Νεκτάριου Κοντογιάννη και Γιάννη Παπατζανή, πλαισιώθηκε μουσικά η εκδήλωση, ενώ το χορευτικό πρόγραμμα ανέλαβε ο Όμιλος των Βρακοφόρων Κρήτης. 

Μέρος των εσόδων διατέθηκαν, για άλλη μια φορά, για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων των παιδιών του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Ρεθύμνου. 

Από την πλευρά του ο Σύλλογος Γονεών Κηδεμόνων και Φίλων παιδιών των σχολείων επεσήμανε: «Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πολύχρονη και ουσιαστική στήριξη που λαμβάνουμε, ως αναγνώριση των αναγκών του συλλόγου μας και των παιδιών μας και ευχόμαστε υγεία και δύναμη σε όλους και κουράγιο για συνέχεια σ’αυτό που κάνουν»!