ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Π.Ε. Ρεθύμνης

Μέλη του Συντονιστικού Γυναικείων Οργανώσεων Νομού Ρεθύμνης επισκέφτηκαν σήμερα την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, και παρέδωσαν επιταγή, ύψους 1.500 Ευρω, για την αγορά τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

Όπως δήλωσαν τα μέλη Συντονιστικού Γυναικείων Οργανώσεων Νομού Ρεθύμνης, το εν λόγω χρηματικό ποσό αποτελεί προϊόν αγάπης και συμπαράστασης του Ομίλου Γυναικών Κυθρέας Κύπρου, που έχει αδελφοποιηθεί με τις Γυναικείες Οργανώσεις του Ρεθύμνου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:

« Το Συντονιστικό των Γυναικείων Οργανώσεων του Ρεθύμνου μας παρέδωσε σήμερα χρηματική επιταγή, ύψους 1.500 Ευρώ, προκειμένου να τροφοδοτηθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφερειακής Ενότητας. Τα χρήματα αυτά αποτελούν μια ευγενική δωρεά του Ομίλου Γυναικών Κυθρέας Κύπρου, που με αυτή τη χειρονομία δείχνουν έμπρακτα την αγάπη, τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται από τις δύσκολες οικονομικά και κοινωνικά, μέρες που περνάμε. Θα ήθελα να τις ευχαριστήσω θερμά, για την ευαισθησία τους καθώς και την απόφασή τους να συνδράμουν τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου».