ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στις 10 Οκτωβρίου ο διεθνής ποδηλατικός αγώνας «FESTOS EUROPEAN C1 PARACYCLING CUP»

Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες  ΕΑΟΜ ΑμεΑ σε συνεργασία την παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας UCI και συνδιοργανωτή για ακόμα μια χρονιά την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, διοργανώνει τον επίσημο Διεθνή ποδηλατικό αγώνα αθλητών με αναπηρία «FESTOS EUROPEAN C1 PARACYCLING CUP» παράλληλα με το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου ΑμεΑ.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο αεροδρόμιο Τυμπακίου στις 10-11 Οκτωβρίου 2020 με την οργανωτική συμμετοχή από  το Αθλητικό σωματείο ΑμεΑ «ΤΑΛΩΣ» και τη στήριξη της εταιρείας  ΜΙΝΟΑΝ LINES,  της  διοίκησης της Αεροπορικής μονάδας του Αεροδρομίου Τυμπακίου όπου και θα υλοποιηθεί ο αγώνας αυτός και του σωματείου γονέων και φίλων Ατόμων με αναπηρία νοτίου Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» .

Πολύτιμη  βοήθεια θα προσφερθεί από τον Ερυθρό Σταυρό και τους εθελοντές Σαμαρείτες του τομέα Μοιρών καθώς και των τοπικών συλλόγων και οργανώσεων.

Στον αγώνα αυτό  θα συμμετάσχουν όλοι οι Έλληνες αθλητές αφού ταυτόχρονα γίνεται και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου και φυσικά σπουδαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο καθώς ο αγώνας ορίζεται ως open.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλισμένων των θυρών. Οι θεατές απαγορεύονται στις αγωνιστικές δραστηριότητες και θα ακολουθηθεί το Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ποδηλασία Δρόμου 2020).