ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Στις 23 και 24/6 το γενέσιον του Τιμίου Προδρόμου και τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Την 24η Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά το Γενέσιον του τιμίου ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, εορτάζει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομος.

Το πρόγραμμα του εφετινού εορτασμού έχει ως εξής:

Την παραμονή της Εορτής, Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, και από ώρας 7:00 μ.μ., θα τελεσθεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή, κατά τον οποίο θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας.

Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας της Εορτής, Παρασκευής 24ης Ιουνίου 2022, και από ώρας 7:00 π.μ., θα τελεσθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου της πόλεως Ρεθύμνης ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετά την οποία ο Μητροπολίτης μας θα δεχθεί τις ευχές όσων προσέλθουν για να του ευχηθούν στα ονομαστήριά του.

Το απόγευμα της Παρασκευής 24ης Ιουνίου 2022, από ώρας 5:30 μ.μ. έως 8:30 μ.μ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος θα δέχεται ευχές και στο Επισκοπείο, επί του Λόφου του Τιμίου Σταυρού της πόλεως Ρεθύμνης.