ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης!

Μια ακόμη σημαντική αναγνώριση για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης που διοργανώνεται με επιτυχία την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου κάθε χρόνο.

Ο γνωστός και πλέον αναγνωρισμένος αγώνας, εντάχθηκε πρόσφατα στο επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ.

Η χαρά και η ικανοποίηση για την σημαντική αυτή εξέλιξη, που έρχεται στη συνέχεια της επίσημης μέτρησης της διαδρομής από την Διεθνής Ένωση Ομοσπονδιών Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) και τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Αγώνων Μεγάλων Αποστάσεων (AIMS) , είναι έκδηλη και μεγάλη σε όλους όσοι εμπλέκονται στην διοργάνωση.

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης αν και έχει μόνο τρία χρόνια ζωής, έχει κατορθώσει να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αγώνες της χώρας μας.

Είναι πλέον ένας καταξιωμένος θεσμός, που αναδεικνύει την ομορφιά του νησιού μας μέσα από τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό και προτείνεται πλέον και από τον ΣΕΓΑΣ για το υψηλό και επαγγελματικό επίπεδο διοργάνωσης του.

Έτσι ,με την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, πέρα από τα ευρηματικά βίντεο με την τεράστια απήχηση, το μεγάλο αριθμό συμμετοχών αθλητών, τις πολιτιστικές και γαστρονομικές εκπλήξεις και τη σπουδαία κοινωνική προσφορά, η ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου μπορεί να υπερηφανεύεται πως κάθε μέρα όλο και περισσότερο μεγαλώνει και εδραιώνεται η σπουδαία αυτή προσπάθεια του Ημιμαραθωνίου Κρήτης.

Μαζί με μας, στον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας Αρκαλοχωρίου και την Οργανωτική επιτροπή του αγώνα, καμαρώνουν και όλοι όσοι πίστεψαν και στήριξαν με κάθε τρόπο τον αγώνα και το όραμά μας για τον τόπο!

Υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης όλων.

Από το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου