Με μετάλλιο επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο ο Α.Π.Ο. Ρεθύμνου

Με το χάλκινο μετάλλιο γύρισε ο Χρήστος Στριλιγκάς από την Κατερίνη όπου έγινε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών πάλης στην άμμο.

Ο αθλητής του «Α.Π.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ» συμμετείχε στα 80 κιλά που ήταν η κατηγορία με τη μεγαλύτερη συμμετοχή (36 αθλητές) και με 4 νίκες και 1 ήττα κατάφερε να πάρει το μετάλλιο. Στους αγώνες συμμετείχε και ο αδερφός του Στέλιος Στριλιγκάς στα 90 κιλά, όπου από ένα λάθος στο 2ο αγώνα, ενώ ήταν μπροστά στο σκορ του στοίχισε τη συνέχεια στη διοργάνωση. Στα 70 κιλά έλαβε μέρος ο Γρηγόρης Τανσέυ Σον που έχασε στον 2ο αγώνα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Τους αθλητές συνόδευε ο προπονητής του «Α.Π.Ο.Ρ.» Μανώλης Καραβάνος που έμεινε ικανοποιημένος από την μεγάλη επιτυχία με τις 6 νίκες συνολικά και το μετάλλιο και πιστεύει ότι θα μπορούσε και ο Στέλιος να μπει στα μετάλλια, αλλά έτσι είναι οι αγώνες και δεν πάνε τα πράγματα όπως στους υπολογισμούς.

Λίγα λόγια για το beach wrestling, να θυμίσουμε ότι ο «Α.Π.Ο.Ρ.» το 2012 είχε πάρει το πανελλήνιο κύπελλο σαν σύλλογος στον Άγιο Νικόλαο. Το άθλημα γνωρίζει τεράστια άνθηση παγκοσμίως (στην Κατερίνη ήταν 400 αθλητές) και υπάρχουν σοβαρές προϋποθέσεις να μπει το άθλημα στην ολυμπιάδα του 2024, οι αθλητές που παίρνουν μέρος είναι οι κορυφαίοι αθλητές από τα ολυμπιακά αθλήματα της ελεύθερης και της ελληνορωμαϊκής πάλης κατά το πλείστων αλλά και από άλλα μαχητικά αθλήματα.