ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου η Ασημίνα Κεφαλά – Κόνδυλα

Από το χώρο του αθλητισμού είναι η νέα υποψηφιότητα που έρχεται να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου. Πρόκειται για τη γυμνάστρια Ασημίνα Κεφαλά – Κόνδυλα, μόνιμη κάτοικο Ρεθύμνου από το 1998 όπου επέστρεψε από την Αθήνα προκειμένου να ζήσει μόνιμα στη γενέτειρα της μητέρας της Κυριακής Μυγιάκη. 

Η Ασήμινα Κεφαλά – Κόνδυλα ήταν πρωταθλήτρια στίβου και σήμερα γυμνάστρια, δασκάλα Pilates και Zumba, αλλά και βοηθός προπονητή Ζίου-Ζίτσου και Παγκρατίου Αθλήματος, στον ΑΣΜΤ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «Ο ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ».

Η αγάπη της για τον αθλητισμό προέρχεται από την οικογένειά της, αφού ως πρότυπο είχε και έχει πάντα το θείο από την πλευρά της μητέρας της, το Ρεθεμνιώτη χρυσό ολυμπιονίκη Στέλιο Μυγιάκη.

Η κ. Κεφαλά είναι παντρεμένη με τον προπονητή Μαχητικών Τεχνών Νεκτάριο Κόνδυλα και έχουν αποκτήσει δίδυμες κόρες.

Μιλώντας η ίδια για την απόφασή της να συμμετέχει στις αυτοδιοκητικές εκλογές, ανέφερε μεταξύ άλλων:  «Θεωρώ πως ο αθλητισμός και ο υγιής πρωταθλητισμός (όπου υπάρχει ταλέντο) θα πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των ανθρώπων από την παιδική και εφηβική ηλικία έως ακόμη και την 3η ηλικία.Για αυτό, θα πρέπει να υπάρχουν σε όλες τις δομές ανάλογα τις ανάγκες τους, προσαρμοσμένα αθλητικά προγράμματα και εύκολη πρόσβαση σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις».

Στη συνέχεια αναφερόμενη στο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων υπογράμμισε «Άλλη μεγάλη μου αγάπη είναι τα ζώα και θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτών που αφορούν σε θέματα τόσο των αδέσποτων όσο και των δεσποζόμενων ζώων. Επίσης σημαντική είναι η δημιουργία βάσης δεδομένων καταγραφής δεσποζόμενων, αλλά μια οργανωμένη μονάδα περίθαλψη και προσωρινής στέγασης των αδέσποτων.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι στο πρόσωπο του Θοδωρή είδα έναν άνθρωπο με ήθος και αξίες οπότε ήταν μονόδρομος για εμένα να δεχτώ την πρόταση του και να συμμετάσχω στον συνδυασμό του. Θοδωρή σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες. Θα βάλω τα δυνατά μου, μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους μου να αποδείξουμε πως όχι απλά το Ρέθυμνο Αξίζει, αλλά το Ρέθυμνο Αξίζει μόνο τα καλύτερα και μόνο από τους καλύτερους».