Στο Ρέθυμνο το 1ο RED CUP

Το 1ο RED CUP, το Πανελλήνιο Πασχαλινό  τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 22-24 Απριλίου με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο, στο Δημοτικό γήπεδο Μισιρίων καθώς και στο αθλητικό κέντρο RETHYMNO SOCCER CLUB με οργανωτή τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τον οργανωτή, «οι αγώνες θα ξεκινούν από το πρωί έως και αργά το απόγευμα Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη σε μορφή ομίλων , ενώ την Μ. Τετάρτη το πρωί θα γίνουν οι τελικοί και το τουρνουά θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι με τις απονομές στο χώρο του RETHYMNO SOCCER CLUB . Για την κατηγορία Κ 16 θα βραβευτεί ο πρώτος σκόρερ και ο καλύτερος τερματοφύλακας.  Σκοπός της εκδήλωσης να διαδώσει το πνεύμα του αθλητισμού στα παιδιά και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Οι ομάδες  που θα λάβουν μέρος είναι: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ρ. , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΣΥΝΚΑ,  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ , ΕΠΙΣΚΟΠΗ , ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΕΡΑΝΙΟΥ, ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΣ, Α.Ε. ΜΟΙΡΕΣ , ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ, ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες Κ16, (ΓΕΝΗΘΕΝΝΤΕΣ 2003 – 2004), Κ12 (ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2007 – 2008), Κ10 (ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2009 – 2010).

Το τουρνουά  τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ρέθυμνου  

και της ΕΠΣΡ, ενώ μεγάλος υποστηρικτής είναι  η ANEK SUPERFAST και η coca-cola».