Στο Ρέθυμνο το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης

Στην Κρήτη θα χτυπάει η καρδιά της Πάλης την Κυριακή 5 Μαΐου. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Παλαιστικό Όμιλο Ρεθύμνου διοργανώνουν το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης.

Το Πρωτάθλημα αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και του Δήμου Ρεθύμνης.

Το Ρέθυμνο θα έχει τη χαρά και την τιμή να διοργανώσει για 2η συνεχή χρονιά μία διοργάνωση που έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων των φίλων της Πάλης. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη και οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν δυνατά παιχνίδια, μιας και θα έρθουν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του κρητικού παλαιστή και αθλητή του Αθλητικού Παλαιστικού Ομίλου Ρεθύμνου Θοδωρή Παντελάκη. Η Τελετή Έναρξης των Αγώνων θα λάβει χώρα από τις 12:00 -13:00.

Ο Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους:

  • ΜΕΓΑ ΔΩΡΗΤΗ: Μότορ Όιλ Ελλάς, Nrg Trading House Ενεργιακή Α.Ε.
  • ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ: Grecotel, Rethymno Residence Γιώργος Μαραβελάκης,
  • ΧΟΡΗΓΟΙ: CoolVit Vitamin Water, Μύλοι Κρήτης Α.Ε., Βιοχύμ Α.Ε, Vero Cereal, ΣΥΝ.ΚΑ Super markets, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Φούρνος Αποστολάκη, Πρίμα Πλώρα the FOOD Experience, ANYSMA Σπύρος Καλησπεράκης, Σαβοϊδάκης Α.Ε., Macron Store Crete, Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Audi Volkswagen Δημήτρης Σταρένιος Ι.Κ.Ε, Ζωοτροφές Κρήτης Α.Β.Ε.Ε.,
  • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ CRETA
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES

Πληροφορίες: Αντωνία Παπαδάκη
Τηλ:2831073075, 6974406474