ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Συγχαρητήρια από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης στον Καθηγητή Νεκτάριο Ταβερναράκη

Με αφορμή την απονομή του Αριστείου Μποδουσάκη, στον καθηγητή ιατρικής και πρόεδρο του ΙΤΕ Νεκτάριο Ταβερναράκη, η Πρυτανεία του Πανεπιστήμου Κρήτης τον συγχαίρει και σε σχετική ανακοίνωση της αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε την απονομή του Αριστείου Μποδοσάκη στον διακεκριμένο καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Πρόεδρο του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), κ. Νεκτάριο Ταβερναράκη.

Η κορυφαία αυτή διάκριση, που απονέμεται από το Ίδρυμα Μποδοσάκη, στο πεδίο των Ιατροβιολογικών Επιστημών, έπειτα από ομόφωνη απόφαση της διεθνούς Επιστημονικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, αποτελεί αναγνώριση της ακαδημαϊκής αριστείας και της σπουδαίας συνεισφοράς του κ. Ταβερναράκη στην έρευνα.

Η επιλογή του κ. Ταβερναράκη ανάμεσα σε πλήθος εξαιρετικών υποψηφίων επιστημόνων από όλο τον κόσμο, έπειτα από αυστηρή και αντικειμενική αξιολόγηση από διεθνή επιτροπή, καταδεικνύει το υψηλότατο επίπεδο της ακαδημαϊκής του αριστείας και της διεθνούς του καταξίωσης.

Ως Πανεπιστήμιο Κρήτης, αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση που ένας από τους διαπρεπέστερους ερευνητές μας λαμβάνει αυτή την ύψιστη τιμή.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον κ. Ταβερναράκη για αυτή την εξαιρετική του επιτυχία και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο μέλλον».