ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Συγχαρητήρια επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης στον καθηγητή Ν. Σταμπολίδη για το βραβείο «Youniversal»

Με αφορμή τη μεγάλη διεθνή διάκριση για τον Καθηγητή Νίκο Σταμπολίδη και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με το βραβείο «Youniversal» του προγράμματος «Global Fine Awards», η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, απέστειλε στον ίδιο  συγχαρητήρια επιστολή στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορήθηκα από τον Τύπο τη μεγάλη διάκρισή σας με το βραβείο «Youniversal» του προγράμματος «Global Fine Awards» για την έκθεση «Πικάσο και Αρχαιότητα. Γραμμή κα πυλός» του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε εσάς και σε όλο το προσωπικό του Μουσείου, που εργάστηκαν με υψηλό επαγγελματισμό και επιστημονική αρτιότητα, ώστε να παρουσιάσουν στο παγκόσμιο κοινό μια έκθεση, που τους ενθουσίασε και κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης τους ανάμεσα σε 99 ακόμα υποψηφιότητες κορυφαίου επιπέδου από 27 χώρες.

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύετε στην πράξη με αυτή σας τη διάκριση, πως όταν υπάρχει προσωπικό όραμα για τον Πολιτισμό, διάθεση για εξωστρέφεια και  αποτελεσματική  αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας μπορούμε να αναδείξουμε τον πλούτο και την αξία  κάθε εκθεσιακού χώρου.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο έργο σας, που γεμίζει τον χώρο του Πολιτισμού και τους Έλληνες  με περηφάνια».