ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνου από τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Λελεδάκη

Παρότι τα αισθήματα χαράς και ξεγνοιασιάς που μοιραστήκαμε στη διάρκεια των εκδηλώσεων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού διαδέχθηκε η άφατη θλίψη για την τραγωδία που βιώνει η χώρα μας από το σιδηροδρομικό δυστύχημα, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας, την Υπηρεσία Πρασίνου και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης.

Όπως κάθε φορά, οι εργαζόμενοι στις συγκεκριμένες δημοτικές υπηρεσίες, ανταποκρίθηκαν με ευσυνειδησία, εργατικότητα και αφοσίωση, στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες σε ευπρεπισμό, οργάνωση και καθαριότητα που απαιτούνται καθ’ όλη την διάρκεια των αποκριάτικων εκδηλώσεων και κυρίως κατά το τελευταίο τριήμερο της κορύφωσής τους.

Οι συμπολίτες αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις, απόλαυσαν την εμπειρία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού σε μια πόλη καθαρή, περιποιημένη, αισθητικά και λειτουργικά αναβαθμισμένη, φιλόξενη και νοικοκυρεμένη.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε λοιπόν τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα, την Τ.Υ.Δ.Ρ. την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου καθώς και τον εργολάβο καθαριότητας και τους εργαζόμενους που απασχολεί, οι οποίοι διεκπεραίωσαν τον οδοκαθαρισμό χειρωνακτικά και με το σάρωθρο. Και φέτος, οι άνθρωποι αυτοί, με αξιέπαινη ετοιμότητα και αυταπάρνηση, έδωσαν προτεραιότητα στις ανάγκες της κοινωνίας και της πόλης μας, έναντι των προσωπικών τους αναγκών για ψυχαγωγία και των οικογενειακών τους δεσμεύσεων , μεριμνώντας αμέσως μετά τη λήξη του Καρναβαλιού για την απομάκρυνση των παραγώγων της δικής μας διασκέδασης.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες καλή Σαρακοστή με υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κοινωνία μας που αναγνωρίζει, σέβεται και επαινεί την προσφορά τους.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας
Δημήτρης Λελεδάκης