ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Συγχαρητήρια του ΣΥΓΕΝΙΑΡ προς τους δύο νεοεκλεγέντες βουλευτές του νομού μας

Μετά την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας των μελών της νέας κυβέρνησης και των νέων βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, συγχαίρουμε θερμά τον κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον κ. Μανώλη Χνάρη για την εκλογή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο τους.

Πιστεύουμε ότι οι νεοεκλεγέντες βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου θα υπηρετήσουν με αίσθημα υψηλής ευθύνης και καθήκοντος τα συμφέροντα του τόπου και τις προσδοκίες των Ρεθεμνιωτών και θα αξιοποιήσουν δυναμικά, παραγωγικά και με αποτελεσματική παρουσία τη θητεία τους στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο επ’ ωφελεία και με γνώμονα την πρόοδο και την ευημερία όλων μας.

Το Ρέθυμνο πρέπει να πάει μπροστά και η θεσμική συμβολή των νέων βουλευτών, του νέου Ρεθεμνιώτη Υπουργού, της Δημοτικής Αρχής Ρεθύμνου, των τοπικών Φορέων και όλων ανεξαιρέτως των πολιτών προς αυτή την κατεύθυνση είναι και αδήριτη ανάγκη και συνθήκη καθοριστική.

Προσβλέπουμε στη γόνιμη συνεργασία όλων για να πετύχουμε μαζί και την ανθοφορία και την καρποφορία κοινών στόχων, μεταξύ αυτών και κίνητρα προσέλκυσης ειδικευμένων ιατρών και στελέχωσης των δημοσίων δομών του νομού μας, της ενδυνάμωσης της δημόσιας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Περιφερειακά Ιατρεία, Κέντρα Υγείας ενδοχώρας, Κέντρο Υγείας αστικού τύπου) του Ρεθύμνου, της ανασυγκρότησης της δευτεροβάθμιας Περίθαλψης (με κυρίαρχο αίτημα της τοπικής κοινωνίας την άμεση έναρξη των διαδικασιών θεμελίωσης νέου σύγχρονου νοσοκομείου εκτός αστικού ιστού), αποδεικνύοντας στην πράξη ότι μας ενώνουν ο τόπος μας και οι άνθρωποί του.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στη συνάδελφο Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής και ενεργό μέλος του Συλλόγου Γενικών-Οικογενειακών Ιατρών της δημόσιας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του νομού Ρεθύμνου, κα Δέσποινα Παπαδάκη, για τον έντιμο και σεμνό αγώνα πολιτικών ιδεών και αξιοπρέπειας που έδωσε καταφέρνοντας, πέραν κάθε προσδοκίας, να συγκεντρώσει τις δεύτερες σε αριθμό ψήφους με το ψηφοδέλτιο το οποίο συμμετείχε, αλλά και στους υπόλοιπους υποψηφίους όλων των πολιτικών σχηματισμών που έλαβαν μέρος στις εκλογικές αναμετρήσεις της 21ης Μαΐου και 25ης Ιουνίου και έδωσαν έναν όμορφο και πολιτισμένο αγώνα”.

Σύλλογος Γενικών-Οικογενειακών Ιατρών της δημόσιας
Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του νομού Ρεθύμνου