ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Συγχαρητήρια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου στις μαθήτριες της ομάδας μπάσκετ του λυκείου

Σ’ ένα συναρπαστικό Παγκρήτιο Πρωτάθλημα συμμετείχε την Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου όπου και προκρίθηκε στις επόμενες φάσεις των Πανελληνίων διοργανώσεων.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εκφράζουν τα θερμά τους ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ προς όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και ιδιαίτερα στις μαθήτριες του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου. Αξίζει κάθε έπαινος στους προπονητές μα και στους γονείς που στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών τους όπως και στη Διευθύντρια και στον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου που υποστήριξαντην ομάδα.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» με την πολύτιμη συμβολή των προπονητών τους κι εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής του λυκείου, κ. Θεοδοσουλάκη Γιώργο και κ. Πλευράκη Κώστα, των Υπευθύνων του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ρεθύμνου και του Διευθυντή Δ.Ε. Ν. Ρεθύμνης.

Ευχόμαστε σε όλες κι όλους που συμμετείχαν στη δράση αυτή πάντα επιτυχίες, με υγεία, κι ότι καλύτερο σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου