ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Θλίψη στο Ρέθυμνο για τον χαμό του Λευτέρη Δρακάκη

Δύσκολη ημέρα για το Ρέθυμνο και ειδικότερα για το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο καθώς έφυγε έφυγε από την ζωή ο Λευτέρης Δρακάκης.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στα Περβόλια και η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 13.00.

Όπως αναφέρει το Rethymnosports, ο Λευτέρης Δρακάκης από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, όντας μέλος ποδοσφαιρικής οικογένειας, φορώντας την φανέλα των Άρη Περιβολίων, Ψηλορείτη και Αγίας Γαλήνης. Από νεαρή ηλικία είχε το μικρόβιο του προπονητή, τον οποίο του εμφύσησε ο θείος του Σπύρος Σπυριδάκης και με την προπονητική ασχολήθηκε από το 2003 έχοντας επιτυχημένη παρουσία σε πολλούς συλλόγους του Ρεθύμνου, με τελευταίο σταθμό του την περυσινή σεζόν την Κ19 της ΠΑΕ Επισκοπής.

Παλιότερα είχε εργαστεί ως προπονητής σε Αγία Γαλήνη, Ψηλορείτη, ΑΟ Άρη Περιβολίων, Δόξα Πλατανέ (βοηθός προπονητή), Ασή Γωνιά, Επισκοπή 2010, ΠΑΟ Αλφάς, Αναγέννηση ΜΠΣΡ. Ο Λευτέρης Δρακάκης τα τελευταία χρόνια ήταν κάτοχος του διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου Uefa A’, ενώ από το 2003 ήταν διπλωματούχος προπονητής UEFA B’ από το 2003.

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου

Η οικογένεια, η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου, εκφράζουν τα πιο βαθιά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του Λευτέρη Δρακάκη.

Το πρωί της Πέμπτης σε ηλικία μόλις 43 χρονών έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από την επάρατη νόσο, δίνοντας μια γενναία μάχη μέχρι το τέλος.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στα Περβόλια, αύριο Παρασκευή (1/12, 15.00).

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο.Φ. Αρμένων: Συλλυπητήριο μήνυμα εις μνήμην Λευτέρη Δρακάκη

Η οικογένεια του Ο.Φ.Αρμένων εκφράζει τα πιο βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του Λευτέρη Δρακάκη.

Το πρωί της Πέμπτης στις 06:00 το πρωί και σε ηλικία μόλις 43 χρονών, ο Λευτέρης Δρακάκης έφυγε από τη ζωή νικημένος από την επάρατη νόσο, με την οποία έδωσε μια γενναία μάχη.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στα Περβόλια, αύριο Παρασκευή (1/12, 15.00).

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.