ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με την ΔΕΘ ΑΕ, ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι μπορούν να συμμετέχουν στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στις 5-13 Σεπτεμβρίου 2020, με δικό τους χώρο (ίχνος εδάφους) στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, με σημαντικά μειωμένο το συνολικό κόστος συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις  – μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης είναι δικαιούχοι προσφοράς μειωμένης τιμής ενοικίασης χώρου εντός του περιπτέρου του. Το συνολικό κόστος που εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων, περιλαμβάνει: παραχώρηση εκθεσιακού χώρου σε δομή τύπου 2, κλιματισμό, γενική φύλαξη, καθαριότητα. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού επιβαρύνει αποκλειστικά τους χρήστες. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της Έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο, διαδικασίες.

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης θα φιλοξενηθεί σε ένα εκ των περιπτέρων 2 ή 3, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας. Τα αναλογούντα στο Επιμελητήριό Ρεθύμνης τετραγωνικά μέτρα του Περιπτέρου του, προς εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων-μελών του, ανέρχονται στα 25. Η επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα πραγματοποιηθεί με βάση τη διαθεσιμότητα του χώρου, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον και τη δυναμικότητα των επιχειρήσεων. 

Τιμώμενη Χώρα της διοργάνωσης θα είναι η Γερμανία, ενώ πέραν του χαρακτήρα της ως έκθεσης B2C, B2B και B2G (Business to Government), η 85η ΔΕΘ θα δώσει έμφαση και στην κυκλική οικονομία με σχετικές δράσεις, ενώ θα έχει έντονο και το στοιχείο του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας.

Οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 85η ΔΕΘ, καλούνται να εκδηλώσουν έως και την Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 το ενδιαφέρον τους, στο email info@eber.gr  συμπληρώνοντας τη φόρμα αίτησης συμμετοχής τους που βρίσκεται στον σύνδεσμο: services.helexpo.gr/form.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης: 28310 57330 (κ. Θοδωρής Τσαούλης) και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΘ: www.thessalonikifair.gr