ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συμμετοχή του ΟΚΑ Πρέβελη σε αγώνες πατινιών στο Μιλάνο

Άλλη μια διεθνής συμμετοχή του ΟΚΑ Πρέβελη σε αγώνες πατινιών, μετά από πρόσκληση του σωματείου Brianza του Μιλάνο, έλαβε χώρα τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019.

Στο Πατινοδρόμιο Paderno D’ Adda, πραγματοποιήθηκαν αγώνες σε εθνικό επίπεδο (Βόρειας Ιταλίας), όπου είχαν την τύχη να αγωνιστούν και ορισμένοι αθλητές από άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και η δική μας Ζέτα Ζαφειριάδη, στα αγωνίσματα των 340μ. (σπριντ) και 5.000μ. αντίστοιχα. Η εμπειρία των αγώνων ήταν συγκλονιστική, βλέποντας εκατοντάδες αθλητές ηλικίας από 4 έως 25 ετών να αγωνίζονται σε διάφορα αγωνίσματα, σε ένα άθλημα εξαιρετικά διαδεδομένο στην Ιταλία.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στη γειτονική χώρα, οι προπονητές είχαν παράλληλα την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προπονήσεις και σεμινάρια για την εξέλιξη και τη διάδοση του αθλήματος στην Ελλάδα.

Το ενδιαφέρον πολλών Ιταλικών σωματείων να επισκεφτούν το Ρέθυμνο για αγώνες και τουρισμό είναι ακόμα μία επιτυχία για τους στόχους που έχει θέσει το Σωματείο.

Ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς μας Grecotel, Dandoulakis Shipping and Travel Agency, Σύλλογος Ξενοδόχων Ρεθύμνης, Εμπόριο Ποδηλάτων ΣΑΜΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΑ, EΝ ΣΩΜΑΤΙ – Athletic Activities και το Ελαδάκι Olive Oil που συμβάλλει στην ισορροπημένη καθημερινή υγιεινή αθλητική διατροφή.