ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύμπραξη της Χορωδίας του Πανεπιστημίου Κρήτης (Σχολές Ρεθύμνου) με τους Aλma λibre

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 η Χορωδία του Πανεπιστημίου Κρήτης (Σχολές Ρεθύμνου) σε σύμπραξη με το Μουσικό Σχήμα Aλma λibre υπό τη διεύθυνση της Μαριέλλας Βιτώρου παρουσίασαν μια συναυλία με χορωδιακά έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών στην Πειραματική Σκηνή του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντησή τους επί σκηνής, μετά από την πρώτη επιτυχημένη σύμπραξή τους τον περασμένο Οκτώβριο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών στον Θόλο της Φορτέτζας στο Ρέθυμνο.

Η ζεστή υποδοχή και το θερμό χειροκρότημα του κοινού του Ηρακλείου γέμισαν χαρά τόσο τους συμμετέχοντες που ανταμείφθηκαν για την αφοσίωση και τις προσπάθειές τους όσο και το Πανεπιστήμιο Κρήτης που από την αρχή της δημιουργίας της Πανεπιστημιακής Χορωδίας την στηρίζει σε κάθε βήμα της.

Διεύθυνση Χορωδίας: Μαριέλλα Βιτώρου
Πιάνο: Γιάννης Κιαγιαδάκης, Μπουζούκι-Λαούτο: Σάλης Σακελλαρίδης
Βιολί: Άρης Συσκάκης

Μέλη Χορωδίας Πανεπιστημίου Κρήτης

ΣΟΠΡΑΝΟ Κεφαλούκου Ελευθερία, Κουγιτάκη Μαριάννα, Λαζαράκου Γαληνή, Μανάκου Ιωάννα, Σαράφογλου Μελίνα, Σφακιανάκη Έλια, Χατζηνικολάου Μαριλένα, Ψαρρού Νικολέτα.
ΑΛΤΟ Γαλανού Άντα, Καραγιώργη Ελευθερία, Κληρονόμου Κάλλια, Λουλούδη Πηνελόπη, Μανώλη Δήμητρα, Νταναλάκη Γαλάτεια, Παπαδουράκη Αγγελική, Πετράκη Κυριακή, Σαρηγεωργίου Σοφία, Σουρρή Αθηνά.
ΤΕΝΟΡΟΙ Δημητρόπουλος Παναγιώτης, Καλέρης Κωνσταντίνος, Καραγιώργης Κώστας, Πετρουλάκη Μαρία.
ΜΠΑΣΟΙ Jan Galat, Αλιγιζάκης Μιχαήλ, Μυλωνάκης Δημήτρης, Σκουμπάκης Παύλος.

Διεύθυνση Χορωδίας: Μαριέλλα Βιτώρου
Πιάνο: Γιάννης Κιαγιαδάκης
Μπουζούκι, Λαούτο: Σάκης Σακελλαρίδης
Βιολί: Άρης Συσκάκης

Μέλη Μουσικού Σχήματος Aλma λibre
ΣΟΠΡΑΝΟ Βεργαδή Αλεξάνδρα, Βιτώρου Μαριέλλα.
ΑΛΤΟ Δασκαλάκη Μαρία
ΤΕΝΟΡΟΙ Βόλακας Μιχάλης, Σακελλαρίδης Σάκης.
ΜΠΑΣΟΙ Κιαγιαδάκης Γιάννης, Ξενιτόπουλος Σπύρος, Συσκάκης Άρης