ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Συνάντηση Ένωσης Αξιωματικών Κρήτης με τον Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Καραμαλάκη

Στο πλαίσιο επίσκεψης του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ στο νησί μας ενόψει τον εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης συναντήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το αστυνομικό προσωπικό και τις υπηρεσίες του Νησιού μας και κατατέθηκαν προτάσεις με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλειας στους πολίτες αλλά και στους επισκέπτες του τόπου μας ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Η Ένωση μας έθεσε επίσης προτάσεις που στοχεύουν στην εξοικονόμηση αστυνομικού προσωπικού, ζητώντας παράλληλα την ενίσχυση των υπηρεσιών που αστυνομεύουν τουριστικές περιοχές με αυξημένη κίνηση καθώς και των αστυνομικών τμημάτων των αερολιμένων Χανίων – Ηρακλείου – Σητείας καθώς και τη γρηγορότερη δρομολόγηση θεμάτων που αφορούν την στέγαση αστυνομικών υπηρεσιών του Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης.

Τέλος ευχαριστήσαμε τον κ. Αρχηγό για την ενίσχυση του στόλου των οχημάτων των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και για τον εφοδιασμό του αστυνομικού προσωπικού με υλικοτεχνικά μέσα (αλεξίσφαιρα γιλέκα κλπ.) που παρέχουν μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.