ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνάντηση για την προώθηση του τουρισμού στο περιοχή των Ποταμών και της ευρύτερης ενδοχώρας του Αμαρίου

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτορείων Νομού Ρεθύμνης θέλει να ευχαριστήσει θερμά για το θετικό πνεύμα και την διάθεση συνεργασίας που έδειξαν, τον Αντιδήμαρχο Αμαρίου κο Μανόλη Ψαρουδάκη , τα στελέχη του  ΟΑΚ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κο Θοδωρή Νίνο και τον Προιστάμενο Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων κο Βαγγέλη Μαμαγκάκη στην σημερινή συνάντηση μας στα γραφεία του ΟΑΚ ,

Η συνάντηση έγινε με αίτημα του Δ.Σ. του Συνδέσμου με σκοπό την  προώθηση του Τουρισμού στο περιοχή των Ποταμών και της Λίμνης καθώς και της ευρύτερης ενδοχώρας του  Αμαρίου, πράγμα το οποίο αποτελεί έναν από τους στόχους μας.

Εξετάστηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης και ανάθεσης μιας μελέτης για τις ΗΠΙΕΣ δραστηριότητες οι οποίες θα μπορούσαν να αναπτυχθούν γύρω από την περιοχή και ο συνδυασμός με άλλες εναλλακτικές δραστηριότητες  εμπειρίας στην περιοχή, όπως  ο περιπατητικός, ποδηλατικός, γαστρονομικός και άλλες μορφές τουρισμού.

Η προσπάθεια ανάπτυξης της ενδοχώρας του νομού αποτελεί μια από τις προτεραιότητες του Δ.Σ. του Συνδέσμου και με βάση αυτό, στην συνέχεια θα επιδιώξουμε ανάλογες συναντήσεις και με άλλους Δήμους του νομού.

Από το Δ.Σ. παραβρέθηκαν τα μέλη Γαλανάκης Ιωάννης, Σκλαβουνάκης Μανόλης, Αυγέρης Γιώργος και Μπερέτης Στράτος