ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Συνάντηση και κοπή πίτας του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος – Ομάδας Χανίων στις 31/01/2023

O Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece σάς προσκαλεί στην πρώτη για το 2023 δια ζώσης Συνάντηση της La Leche League Ομάδας Χανίων, όπου θα γίνει και η κοπή πίτας.

Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023, στις 10:00 π.μ.-12:00 μ.μ, στο Βιβλιοπωλείο Koukoubook (Μπονιαλή 11-19, Χανιά). Το θέμα της Συνάντησης είναι: «Οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό που θηλάζει».

Οι Μηνιαίες Συναντήσεις του ΣΘΕ-LLLGR είναι κύκλοι γονέων, στους οποίους οι γονείς συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις, δημιουργούν έναν ασφαλή χώρο όπου μπορούν να μοιραστούν εμπειρίες, ανάγκες και συναισθήματα, εκφράζουν απορίες ή τυχόν προκλήσεις που αντιμετωπίζουν με άλλους γονείς, λαμβάνουν ενθάρρυνση και ενδυνάμωση για να πετύχουν τον δικό τους στόχο θηλασμού, ενώ δέχονται υποστήριξη και έγκυρη ενημέρωση από τις Συμβούλους που συντονίζουν την κάθε Συνάντηση με κατανόηση στις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε οικογένειας.

Σκοπός της Συνάντησης είναι η ενημέρωση και υποστήριξη των οικογενειών της κοινότητας, όλων όσων πλαισιώνουν τη δυάδα του θηλασμού και η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού σχετικά με τον θηλασμό.

Τη Συνάντηση θα συντονίζουν οι Σύμβουλοι Θηλασμού της La Leche League Greece, Έλενα Γκίκα, Ελένη Οικονόμου και Αφροδίτη Κλεινάκη-Χαιρετάκη, οι οποίες είναι ειδικά εκπαιδευμένες και έμπειρες θηλάζουσες μητέρες, οι οποίες προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Η Συνάντηση απευθύνεται σε θηλάζουσες ή μη, μέλλοντες ή υπό σκέψη γονείς, πρώην θηλάζουσες, και όσους στηρίζουν τον μητρικό θηλασμό ή θέλουν να ενημερωθούν γι’ αυτόν.

Όπως όλες οι Μηνιαίες Συναντήσεις του ΣΘΕ-LLLGR, η Συνάντηση είναι δωρεάν.

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece (www.lllgreece.org) είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο (αρ. καταχώρησης στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας Ιδιωτικού Τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα: 156), και εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού (τη La Leche League International, www.llli.org).

Πληροφορίες στο email: elenagk@lllgreece.gr

Δήλωση ενδιαφέροντος: https://forms.office.com/e/w0eq0hL9SF