ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνάντηση στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου για το αλιευτικό καταφύγιο της Σκαλέτας

Σήμερα 28/01/2022, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου συνάντηση της Προέδρου του ΔΛΤΡ κας Κουτσαλεδάκη Ειρήνης, του εκπροσώπου της αναδειχθείσας  από τη διαγωνιστική διαδικασία αναδόχου εταιρείας για την  εκτέλεση του έργου «Κατασκευή αλιευτικού καταφυγίου Σκαλέτα», κου Συνατσάκη,  της Διευθύντριας Τεχνικών Έργων της Π. Ε.  Ρεθύμνου και στελεχών των δύο Υπηρεσιών.

Κατά την, τεχνικού χαρακτήρα,  συνάντηση αυτή, συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα υπογραφής της σύμβασης που προβλέπεται να πραγματοποιηθεί εντός του ερχόμενου μήνα  και ο προγραμματισμός εκτέλεσης των επιμέρους  έργων ώστε, όπως τονίσθηκε από την κα Κουτσαλεδάκη να προσυζητηθούν και επιλυθούν ζητήματα που  άπτονται της άμεσης εκκίνησης του έργου.

Το λιμάνι  Σκαλέτας που θα είναι το μοναδικό αλιευτικό καταφύγιο στα βόρεια του νομού Ρεθύμνης, κατασκευάζεται με τις σύγχρονες υποδομές εξυπηρέτησης αλιευτικής δραστηριότητας και κύριος και αρμόδιος για τη λειτουργία του  είναι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνης, φορέας διοίκησης και εκμετάλλευσης λιμένων νομού Ρεθύμνης.