ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Δεν θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Κρητικής Διατροφής!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης συνάντηση εργασίας των τριών οργανωτικών φορέων της «Γιορτής Κρητικής Διατροφής», Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, Δήμου Ρεθύμνης και Επιμελητηρίου, σχετικά με την υλοποίηση της φετινής διοργάνωσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, οι Αντιδήμαρχοι Ρεθύμνου, κ.κ. Πέπη Μπιρλιράκη και Θωμάς Κρεβετζάκης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, κ. Μανώλης Ψαρουδάκης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού και της απαγόρευσης συναθροίσεων  η φετινή Γιορτή Κρητικής Διατροφής δεν θα πραγματοποιηθεί 1- 7 Ιουλίου, όπως γίνεται κάθε χρόνο, στο Δημοτικό Κήπο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ωστόσο, εξετάστηκε το ενδεχόμενο προβολής οπτικοακουστικού υλικού για προϊόντα και εκδηλώσεις μέσω της ιστοσελίδας της Γιορτής Κρητικής Διατροφής www.cretandietfestival.gr καθώς και μελλοντικά η δημιουργία ενός αναβαθμισμένου portal, που θα  «ταξιδεύει» ζωντανά όλες τις δράσεις της Γιορτής Κρητικής Διατροφής στο διαδίκτυο και θα προβάλλει τα τοπικά προϊόντα και τον πολιτισμό σε όλες τις χώρες.