ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνάντηση της επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για την Αλλαγή» Ειρ. Κουτσαλεδάκη με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Αναλυτικότερα, η κ. Κουτσαλεδάκη φιλοξενήθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα ένθερμο κλίμα, τόσο με τον ίδιο τον Σεβασμιότατο όσο και με τους λοιπούς κληρικούς οι οποίοι εργάζονται στα γραφεία της Μητροπόλεως.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Πρόδρομος στάθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια και τις δραστηριότητες της Μητροπόλεως που στόχο έχουν να αποτελέσουν την αφετηρία, για μια διαδικασία προσφοράς και ευαισθητοποίησης της ίδιας της κοινωνίας του Δήμου μας. 

Από την πλευρά της, η κ. Κουτσαλεδάκη ευχαρίστησε για την θερμότατη υποδοχή που έλαβε και άκουσε με προσοχή όλα όσα της μετέφεραν για τις δράσεις της Μητροπόλεως. Στην συνέχεια, τόνισε το σημαντικό έργο της Εκκλησίας , επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά τον σεβασμό της, και εξέφρασε την θέληση της για έμπρακτη στήριξη και συνεργασία προς κάθε δράση του μέλλοντος.