ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Συνάντηση του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννη Κουράκη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο

Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο είχε στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης Γιάννης Κουράκης.

Όπως έγινε γνωστό, συζητήθηκαν διάφορα γενικότερα και επίκαιρα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ ενημέρωσε τον υπουργό για όλα τα βασικά θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την Κρήτη.

Οι κ.κ. Θεοδωρικάκος και Κουράκης συζήτησαν επίσης το ζήτημα της ανάγκης στελέχωσης των Τμημάτων σε Δήμους της Κρήτης, αλλά και τα θέματα της αστυνόμευσης, της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας .
.
Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε μετά την συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης ότι συζήτησαν θέματα που στοχεύουν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας καθώς και για την ενδυνάμωση της συνεργασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Υπουργός κατέληξε τονίζοντας ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κάνει διαρκώς πράξη την δέσμευση «ασφάλεια για όλους», «ασφάλεια παντού».

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία που είχε με τον κ. Θεοδωρικάκο και έκανε γνωστό, ότι στα πλαίσια του προγραμματισμού του, είναι να επισκεφτεί την Κρήτη για σειρά συναντήσεων με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και άλλους φορείς.