ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Συναυλία με τους Χαΐνηδες στον Άγιο Κωνσταντίνο Ρεθύμνου

Οι ΧΑΪΝΗΔΕΣ με τη σύμπραξη μελών του ιστορικού συγκροτήματος των MODE PLAGAL και της ομάδας χορού και ακροβασίας κι όμΩς κινείται, σμίγουν καιρούς και τόπους στην παράσταση «Θεοί και Δαίμονες».

Η ζωή και η τέχνη είναι μια μεταδιδόμενη ταλάντωση. Σ΄ αυτή την παράσταση η ταλάντωση έχει μεγάλο πλάτος-από τον κρητικό ήχο μέχρι τις τζαζ παραπομπές, από το βαλκανικό πανηγύρι μέχρι τις ροκ εξάρσεις, από το Λόρκα μέχρι τους Σούφι και από το χορό μέχρι την ακροβασία.

Σ΄ αυτό το παράξενο ταξίδι περιπλέκονται παραδόσεις, ρυθμοί, ηχοχρώματα, αρχετυπικά σύμβολα, αρχαίοι και σύγχρονοι μύθοι, μυσταγωγία και έκσταση.

Θεοί, μάγοι, γητευτές, ακροβάτες, αντάρτες, φτωχοδιάβολοι, τίγρεις, γεράκια, κουρσάροι και ληστές παρελαύνουν μπροστά σας, αιώνιοι ταξιδιώτες, που ενσαρκώνονται από ένα θίασο 13 αμετανόητων τσιρκολάνων.

Πολλά διαφορετικά όργανα (φυσικά και ηλεκτρικά), σώματα δονούμενα και αιωρούμενα, σε μια παράσταση άκρως επικίνδυνη γι αυτούς που θέλουν να ζουν συνηθισμένα…

Η συναυλία των Χαΐνηδων στο Ρέθυμνο θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Κωνσταντίνο (στο Γήπεδο Μπάσκετ) τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012. Έναρξη 22:00.

Είσοδος 10 ευρώ – προπώληση 8 ευρώ.

Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου/Αγίου Γεωργίου.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qKd8IjyhsL0[/youtube]

Νικηφόρου Φωκά 74100, Ελλάς