ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της Περιφέρειας Κρήτης στον ΒΟΑΚ (τμήμα Γιόφυρο – Λινοπεράματα)

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Νίκου Σκουλά

Με την ολοκλήρωση των εργασιών στην αριστερή λωρίδα του ΒΟΑΚ, στο τμήμα Γιόφυρο – Λινοπεράματα και την συνέχισή τους στην δεξιά λωρίδα, προχωράνε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της Περιφέρειας Κρήτης.

Στην περιοχή βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την πρόοδο των εργασιών και σε δήλωσή του τόνισε: «Μια ακόμη σημαντική παρέμβαση της Περιφέρειας Κρήτης που έχει ως στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας χιλιάδων οδηγών, κατοίκων και επισκεπτών του τόπου μας, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η αναβάθμιση των συνθηκών οδικής ασφάλειας άλλωστε, αποτελεί βασική προτεραιότητά μας και με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη προχωράμε στην υλοποίηση ενός μεγάλου προγράμματος, σε διάφορα σημεία της Κρήτης. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι με τον κατάλληλο προγραμματισμό, οι αλλαγές στις κυκλοφοριακές συνθήκες είναι ελεγχόμενες και δεν προκαλούν αναστάτωση στην κίνηση. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας για το αποτέλεσμα, όπως επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διερχόμενους οδηγούς για την κατανόησή τους. Συνεχίζουμε!».

Οι εργασίες στη δεξιά λωρίδα αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι και την Πέμπτη 25/5, ενώ τονίζεται ότι ο κόμβος Γαζίου θα παραμείνει ανοικτός καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.