ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Συνελήφθη 35χρονη για διάθεση και πώληση ηχείων… “μαϊμού”!

Βρέθηκαν 1.359 ηχεία και 7.500 ετικέτες πλαστών σημάτων εταιρείας παραγωγής ηχείων

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης πραγματοποιούν αστυνομικούς ελέγχους με στόχο κυρίως την καταπολέμηση του παραεμπορίου και τη διακίνηση απομιμητικών προϊόντων .

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, πρωινές ώρες χθες (25.07.2018) από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σε συνεργασία με την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, συνελήφθη 35χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων, πλαστογραφία και απάτη.

Ειδικότερα, κλιμάκιο των ανωτέρω υπηρεσιών πραγματοποίησε χθες (25-07-2018) το πρωί έλεγχο σε αποθηκευτικό χώρο επιχείρησης σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, τον οποίο κατέχει και χρησιμοποιεί η 35χρονη όπου βρέθηκαν (1.359) ηχεία, μέρος των οποίων είχαν επικολληθεί σήματα γνωστής εταιρίας παραγωγής ηχείων και 7.500 ετικέτες πλαστών σημάτων της συγκεκριμένης εταιρίας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης σε συνεργασία με την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.