ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

«Συνελήφθη επίδοξος κλέφτης στο κέντρο του Ρεθύμνου»!

Ύποπτος κλέφτης συνελήφθη έξω από νέο κατάστημα οπτικών στην Πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων!

Η Ειδική Μονάδα Εγκλημάτων Γυαλιών διεξήγαγε πρόσφατα ένα πρόγραμμα επιβολής της τάξης, με στόχο την αποφυγή κλοπής στη λιανική αγορά κατά τη διάρκεια των εορτών.

Ο κλέφτης, τον οποίο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τυχαίου περαστικού, αντιστάθηκε σθεναρά στη σύλληψη του, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του παράνομους φακούς επαφής, γυαλιά οράσεως με τα οποία διαμαρτυρόταν ότι δεν έβλεπε καλά, καθώς και πολυεστιακά γυαλιά, τα οποία είχε χρυσοπληρώσει -όπως έλεγε- και δεν τον βοηθούσαν καθόλου.

Λόγω, ωστόσο, των υφιστάμενων χρονοδιαγραμμάτων εγγύησης για «μη βίαια» αδικήματα αφέθηκε γρήγορα ελεύθερος με «Ειδοποίηση για άμεση εμφάνιση» στο νέο κατάστημα οπτικών Opti-Experts (Γερακάρη και Βοσπόρου, στην Πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων), με την προυπόθεση το προσωπικό του καταστήματος να ελέγξει την όρασή του υποχρεωτικά, να του κατασκευάσει σωστά ένα νέο ζευγάρι γυαλιών οράσεως και να δοκιμάσει τους σωστούς φακούς επαφής για τα μάτια του, αφού υποβληθεί στις καταλληλότερες εξετάσεις.

Η μονάδα εγκλημάτων γυαλιών πιστεύει ότι στο παρελθόν ο συλληφθείς έχει διαπράξει παρόμοιες κλοπές λιανικής σε πολλά άλλα καταστήματα, ωστόσο ήρθε η ώρα να μπει σε έναν σωστό δρόμο.

Το προσωπικό της Opti-Experts σας εύχεται καλές γιορτές με υγεία για εσάς και τους ανθρώπους  που έχετε δίπλα σας και σας περιμένει στο νέο της κατάστημα στην Πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων, Γερακάρη και Βοσπόρου γωνία, για να σταθεί δίπλα σας και να σας βοηθήσει σχετικά με οποιαδήποτε απορία για την όρασή σας και τα γυαλιά σας

Κανένας ιός δεν μπορεί να μας κλέψει τα Χριστούγεννα!

Οπτικό κατάστημα Opti-Experts
Γερακάρη και Βοσπόρου, Πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων
Τηλ. επικοινωνίας 2831181261