ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνεργασία του επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Αντίληψη Γιώργη Μαρινάκη με τον Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ»

Τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων των Ατόμων, Παιδιών & Ενηλίκων με Αναπηρία «ΑΓΑΠΗ» επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 14ης Σεπτεμβρίου 2023 ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αντίληψη», Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης.

Συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής κ. Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό και τους ωφελούμενους της πολυσήμαντης δομής, η οποία έχει αναβαθμιστεί σε «Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με Αναπηρία, Νοητική Υστέρηση «ΑΓΑΠΗ», είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και πιστοποιημένος σαν φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας βαθμίδας. 

Ο κ. Μαρινάκης επαίνεσε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του συλλόγου για το έργο, το οποίο προσφέρουν από το 1989 για τις ιδιαίτερες αυτές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και τόνισε την μέγιστη λειτουργικότητα και την εξαιρετική δουλειά που επιτελείται για τους ωφελούμενους των προγραμμάτων που εφαρμόζονται με τόση αγάπη και τόση αποτελεσματικότητα.

Εξέφρασε δε την ευγνωμοσύνη της κοινωνίας προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομο, όχι μόνο για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών του συλλόγου «Αγάπη» στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιδρύματος «Θεομήτωρ» αλλά και για την ουσιαστική μέριμνα, την οποία λαμβάνει για την εύρυθμη λειτουργία του κέντρου διημέρευσης τόσο αυτός, όσο και οι συνεργάτες του στο Δ.Σ. όπου συμμετέχουν ενεργά και συμβάλουν με την δική τους ευαισθησία η Αντιδήμαρχος κ. Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα ως μέλος και ο  πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ρεθύμνου κ. Γρηγόρης Τσιομπίκας ως Αντιπρόεδρος.

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνου δήλωσε, ότι η καλή και αποδοτική συνεργασία του Δήμου Ρεθύμνης και του Συλλόγου «Αγάπη» θα συνεχιστεί με πραγματική στήριξη του πολυσήμαντου έργου και της πολυσχιδούς προσφοράς του από την Δημοτική Αρχή και από την κοινωνία του Ρεθύμνου.