ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΥΝΠΟΛΙΣ: «Μια… “εκκρεμότητα” που όλοι πρέπει να διευθετήσουμε»!

Έτσι φτάσαμε κι εφέτος στην 7η κατά σειρά βραδιά αλληλεγγύης, με σκοπό τη στήριξη του Γηροκομείου Ρεθύμνου-Παράρτημα ΑΜΕΑ.

Δυστυχώς, οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στην πραγματοποίηση της, που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 26 Ιουνίου.

Η εξέλιξη αυτή, δεν αποθάρρυνε τον Σύνπολις. Τουναντίον!

 Ένας σκοπός ιδιαίτερος και συνάμα απαιτητικός, καθώς καλούμαστε για ακόμη μια φορά, ως κοινωνία, να στηρίξουμε μία κοινωνική δομή, που θα έπρεπε η Πολιτεία να φροντίζει και να υποστηρίζει σε απόλυτο βαθμό.

Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου ΣΥΝΠΟΛΙΣ, σας προσκαλεί και εφέτος να γίνετε κοινωνοί, αρωγοί  και υποστηρικτές της προσπάθειας για τη δημιουργία πολυαισθητηριακού χώρου  στο κτήριο του Γηροκομείου Ρεθύμνου, στα Μυσσίρια.

Με την αμέριστη και συγκινητική ανταπόκριση της Ρεθεμνιώτικης κοινωνίας τα προηγούμενα χρόνια, στηρίχτηκαν σε σημαντικό βαθμό κοινωνικές δομές όπως το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ι.Μ. Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου (2012, 2014), το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου(2013) με τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του ειδικού σχολείου/νηπιαγωγείου  Ρεθύμνου και ο Σύλλογος γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό(2015), το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου με την αγορά ενός μόνιτορ για τις ανάγκες των χειρουργείων (2016), αξίας 7.000€, ο Τομέας ΕΚΑΒ Ρεθύμνου με την αγορά 2 μόνιτορς για ισάριθμα ασθενοφόρα της περιοχής Ρεθύμνου(2017), αξίας 5.000€.

Η ανταπόκριση μικρών και μεγάλων, λειτουργεί καθοριστικά στην επίτευξη κάθε κοινωνικού σκοπού, που μέσα από την καθιερωμένη βραδιά αλληλεγγύης, στηρίζονται δεκάδες συνανάνθρωποί μας που το έχουν ανάγκη.

Έχουμε αποδείξει ως τοπική κοινωνία, ότι διαθέτουμε απεριόριστα  αντανακλαστικά όταν το απαιτεί ο σκοπός.

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ ΚΙ ΕΦΕΤΟΣ, ΣΤΗΝ 7Η ΒΡΑΔΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΦΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! 

Κοινός Τόπος, Κοινός Στόχος.

Με εκτίμηση,
το Διοικητικό Συμβούλιο ΣΥΝΠΟΛΙΣ