ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η ανάκτηση της βουλευτικής έδρας στο Ρέθυμνο είναι απολύτως εφικτή

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 29/5 η Νομαρχιακή Επιτροπή  και η Εκλογική Επιτροπή Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Στην ανοικτή αυτή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, οι υποψήφιοι βουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συζήτησαν σε κλίμα ενότητας και συσπείρωσης το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα.

Υπήρξε καθολική αποδοχή των εκτιμήσεων της ΚΕ για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πλήρης  συμφωνία με τη  στρατηγική της ανατροπής των  σημερινών πολιτικών  συσχετισμών  στις εκλογές της 25ης Ιούνη.  Αυτό αφορά τόσο το πανελλαδικό , όσο και το τοπικό επίπεδο , όπου η ανάκτηση της βουλευτικής έδρας θεωρείται απολύτως εφικτή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα επιδιώξει την άμεση ανασύνταξη και συστράτευση των δυνάμεων του στο Ρέθυμνο και θα δώσει με σθένος και αυτοπεποίθηση τη μάχη της επικοινωνίας του πολιτικού μηνύματος και του προγράμματος του στην τοπική κοινωνία, ξεκινώντας από την  διοργάνωση πολιτικών εκδηλώσεων σε όλο το Νομό. Οι υποψήφιοι βουλευτές/τριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , τα μέλη της ΝΕ και της Εκλογικής Επιτροπής, οι Οργανώσεις Μελών και οι φίλοι του κόμματος  αντιλαμβάνονται ότι αυτή είναι μια μάχη συλλογικής αξιοπρέπειας για την Αριστερά και την προοδευτική παράταξη, αλλά και ένας κρίσιμος αγώνας για την αξιόπιστη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Ρεθύμνου και των ανθρώπων του.