ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Στα Χανιά ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο 35χρονος επιχειρηματίας Στέφανος Κασσελάκης με καταγωγή από τα Χανιά, είναι ο πέμπτος υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας πρόκειται να γίνει με ανατρεπτικό τρόπο και συγκεκριμένα με ένα βίντεο διάρκειας 4 λεπτών που θα αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα του 35χρονου.

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης, με επιστολή του στη νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, την ώρα που οι τέσσερις -μέχρι σήμερα- διεκδικητές μπαίνουν στον στίβο της μεγάλης μάχης.

Σήμερα Τρίτη, ο κ. Κασσελάκης θα κάνει στα Χανιά την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ιδιότητα του υποψηφίου με την επίσκεψή του να ξεκινάει από τους Τάφους των Βενιζέλων το απόγευμα και να καταλήγει αργότερα το βράδυ στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων.

Ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, ο κ. Κασσελάκης είχε συνοδεύσει τον Αλέξη Τσίπρα στην τελευταία του επίσκεψη στα Χανιά πριν τις εκλογές του Ιουνίου, στη διάρκεια της οποίας είχαν βρεθεί στο εργοστάσιο της ΔΕΗ (φωτο).

Η ενημέρωση του κ. Κασσελάκη:

«Ενόψει της επικείμενης ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς μου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., θα βρεθώ την Τρίτη 29 Αυγούστου στα Χανιά.

Αισθάνομαι την ανάγκη, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, η πρώτη μου δημόσια επαφή να γίνει στον τόπο καταγωγής μου και με τους ανθρώπους του τόπου μου.

Καλώ τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, αλλά και κάθε προοδευτικό και δημοκρατικό συμπατριώτη μου από τα Χανιά, να συναντηθούμε, να γνωριστούμε καλύτερα και να συζητήσουμε τον τρόπο και τον δρόμο που πρέπει να διανύσουμε μαζί για την ανασυγκρότηση του κόμματος και την Αριστερά του μέλλοντος.

Ραντεβού την Τρίτη το απόγευμα στις 7.15μμ στους Τάφους του Βενιζέλου.

Στέφανος Κασελάκης»