ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου φιλοξενούν τον φωτογράφο Σταύρο Σταματίου

Τα Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου φιλοξενούν τον φωτογράφο Σταύρο Σταματίου

Τα Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου έχουν την χαρά να φιλοξενούν τον φωτογράφο Σταύρο Σταματίου και να παρουσιάζουν την δουλειά του, την Τετάρτη 3/8/2016 στις 20:00 στο Ρέθυμνο στην Τσαγρή 1.

Θα συνομιλήσουμε με τον φωτογράφο, και θα μας αναπτύξει την άποψη του για την φωτογραφία.

Η ιστοσελίδα του φωτογράφου http://stavrosstam.weebly.com.

Το βιογραφικό του Σταύρου Σταματίου

Ο Σταύρος Σταματίου γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1965. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου και από το 1988 εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια διαμένει στον Δήμο Θερμαϊκού. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία.

Είναι μέλος του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσ/νίκης, της κολεκτίβας Βαλκάνιων φωτογράφων BULB και της φωτογραφικής ομάδας Κλίκερς. Παρακολούθησε μαθήματα φωτογραφίας με τον Τάσο Σχίζα και σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας με τον Πλάτωνα Ριβέλλη. Έχει συμμετάσχει σε workshops με τους φωτογράφους Εύα Βουτσάκη, Νίκο Οικονομόπουλο και Michael Ackerman και σε portfolio review με τον Jacob Aue Sobol. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, ενώ φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά- έντυπα και ηλεκτρονικά.

Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του στις Φωτογραφικές Λέσχες της Φλώρινας (ΛΠΦ), του Βόλου (ΦΛΒ) , των Χανίων (ΛΕΦΚΙ), στον Φωτογραφικό Όμιλο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Φ.Ο.Α.Π.Θ.), στο Φωτογραφικό Εργαστήρι «Φωτοδίοδος» (Κοζάνη) και στην Φωτογραφική Ομάδα Κομοτηνής.