ΒΙΝΤΕΟ

Ταινία μικρού μήκους του Socca World Cup από το Ρέθυμνο – διαφήμιση για την Ελλάδα! (video)

Μέσα από ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ διάρκειας 22 λεπτών, ζήστε ξανά τη μαγεία του Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου που θάμπωσε την ποδοσφαιρική υφήλιο.

Μία από τις μεγαλύτερες μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, το Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2019, εκπέμπει ακόμα την ένταση και τις συγκινήσεις που έδωσε σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η διοργανώτρια ISF έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη ταινία, στην οποία μιλούν μεταξύ άλλων τα στελέχη της και οι υπεύθυνοι της ελληνικής εταιρείας Libero S&T, η οποία ανέλαβε και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το απαιτητικό κομμάτι της διοργάνωσης του Socca World Cup αλλά και της παραγωγής της υπέροχης ταινίας.

Περίπου 100.000 κόσμου επισκέφτηκαν την πρότυπη εγκατάσταση στο Ρέθυμνο όπου βρέθηκαν και πάνω από 1.000 αθλητές από 40 χώρες ενώ πάνω από 70 τηλεοπτικά δίκτυα απ’ όλο τον κόσμο έστειλαν εικόνα από την Κρήτη. Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση έγινε με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ρεθύμνου και με χορηγό μεταξύ άλλων τον ΕΟΤ.

Το βίντεο περιγράφει τα συναισθήματα που έζησαν όλοι όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες αλλά και έζησαν αυτήν την γιορτή.

Παράλληλα, προβάλλονται πλάνα και από τις προβολές που έκαναν τα τηλεοπτικά δίκτυα και άλλων χωρών, κάτι που αποδεικνύει ξανά την τεράστια προβολή που πήρε η χώρα μας στο εξωτερικό.

Μία προβολή, η οποία ενεργοποιείται και πάλι, αφού το βίντεο προβάλλεται ήδη σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο και φέρνει σε επαφή τους θεατές με τα ασύγκριτα κάλλη ενός τουριστικού προορισμού, όπως είναι η Ελλάδα.

Απολαύστε το εδώ:

2019 Socca World Cup – The Movie

💪 2019 was a huge year for Socca and the World Cup played a major part!The tournament was broadcasted across 70 countries and showed that the sport of Socca is on the rise!👀 Watch to see the 1000's of players & coaches from across 4️⃣0️⃣ nations coming together in Crete to see who would be crowned the world champions!Socca brought the world together that week and to quote from the clip 👇🏽 "This is why we do it"🎉 Enjoy '2019 Socca World Cup – The Movie' 🎥#Socca #Spirit

Gepostet von International Socca Federation am Donnerstag, 7. Mai 2020