Από το 1988, στην όμορφη παραλιακή περιοχή της Σκαλέτας, 13 χλμ. ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου βρίσκεται η Ταβέρνα «Ήλιος».

Στο χώρο μας μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό και τον καφέ σας ήσυχα και γαλήνια ακούγοντας τον ήχο της θάλασσας με θέα το κρητικό πέλαγος σε ένα υπέροχο, φυσικό τοπίο και μια πολύ φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Θα μας βρείτε ανοιχτά καθημερινά, Σαββατοκύριακα και αργίες από το πρωί για έναν καφέ, μέχρι και αργά το βράδυ για το φαγητό και το ποτό σας!

Με σεβασμό και αφοσίωση στην Κρητική παράδοση διοργανώνουμε παραδοσιακές μουσικές βραδιές συνδυάζοντας το άνετο περιβάλλον με σπουδαίους καλλιτέχνες. Οι κοντυλιές της κρητικής μουσικής σε συνάρτηση με την καλοκαιρινή αύρα που αποπνέει ο χώρος μας δημιουργούν ένα κλίμα διασκέδασης και ευφορίας, απολαύσεις που προσφέρονται στον κάθε επισκέπτη μας.

Αναλαμβάνουμε επίσης, κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις όπως βαπτίσεις, γάμους, αρραβώνες κ.α. Η εμπειρία μας στην οργάνωση σε συνδυασμό με την πολυετή μας πείρα εξασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία σε κάθε εκδήλωση σας!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2831072750 & 6974115156.
E-mail: [email protected].

Διεύθυνση: Στέλιος Παρασύρης.

Δείτε που είναι η ταβέρνα Ήλιος