ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ταξινομήθηκε το αρχείο της Περιηγητικής Λέσχης Ρεθύμνου

Το αρχείο μας ταξινομήθηκε!!!! Μετά από 5 μήνες συστηματικής δουλειάς το αρχείο της Περιηγητικής Λέσχης, από το 1958 έως και σήμερα, βγήκε από κούτες και αποθήκες, ξεκαθαρίστηκε, χωρίστηκε σε ενότητες, χρονολογήθηκε και περιμένει να μελετηθεί για την δημιουργία του βιβλίου μας, που είναι ο επόμενος μας στόχος! Ο Μάνος Γοργοράπτης έχει ήδη ξεκινήσει τη δουλειά!

Για την ιδιαίτερα απαιτητική αυτή εργασία της ταξινόμησης του αρχείου γίναμε για όλο αυτόν τον καιρό “ερευνητική ομάδα” και πρέπει να ομολογήσουμε πως χαμένοι σε αποκόμματα εφημερίδων, φωτογραφίες, χειρόγραφα και έντυπα χαρίσαμε στους εαυτούς μας ένα ΤΑΞΙΔΙ στο χρόνο παρέα με όλους εκείνους, τους πριν από εμάς, που σε δύσκολους καιρούς δεν σταμάτησαν να οραματίζονται και να προσφέρουν στην πόλη μας.

Ευχόμαστε να μην αργήσει η μέρα που θα μοιραστούμε αυτό το ταξίδι μαζί σας!

Η “Ερευνητική Ομάδα” της Περιηγητικής:
Άννα Τζανιδάκη, Εύη Καννά, Μαρία Καντιφέ, Ιωάννα Τρουλλινού, Θωμάς Καντιφές, Μάριος Κονταράτος

Υ.Γ. Εάν κάποιος έχει υλικό για το αρχείο ή έχει να μοιραστεί μαζί μας κάποια ιστορία από την Περιηγητική η οποία θα μπορούσε να ενσωματωθεί στο βιβλίο που ετοιμάζουμε θα ήταν χαρά μας να επικοινωνήσει μαζί μας! Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972722576