ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Τελευταία εβδομάδα εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου

Δυναμικά ξεκίνησε η τελευταία εβδομάδα εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, με την  εκδήλωση «Το μπαλόνι μου κρατώ και στον ουρανό πετώ!!!» που πραγματοποιήθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου.

emporikos-2016-eortazo

Στο  κεντρικότερο σημείο της πόλης, μέσα σε ένα γιορτινό σκηνικό, ένα χαρούμενο ξωτικό μοίρασε μπαλόνια στα παιδιά και χαμόγελα στους περαστικούς!

Η μουσική ανέβασε την διάθεση και η βροχή από σαπουνόφουσκες απογείωσε  την εκδήλωση!

Το πρόγραμμα «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου,  συνεχίζεται με τις παρακάτω εκδηλώσεις:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
28/12/2016 10:00 – 13:00 ΚΑΙ18:00 – 21:00 ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗΣ Γιορτάζω και δημιουργώ!Ένα πρόγραμμα 3ωρης δημιουργικής απασχόλησης για παιδία από 5 ετών με ποικίλες δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι, χειροτεχνίες, δημιουργική κουζίνα, αφήγηση παραμυθιού, και παιδότοπο!

Στον χώρο μας λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης ο Άγιος Βασίλης θα περάσει να μας ευχηθεί και να μας γλυκάνει!!!

 

29/12/2016 12:00 Β. ΚΑΛΛΕΡΓΗ Γράμμα στον Άγιο Βασίλη!Επίσκεψη στο γραφείο του Αι Βασίλη!!!

Ο κόσμος επισκέπτεται το γραφείο του Αι Βασίλη. Μπορεί να δει ,να φωτογραφηθεί με τον αγαπημένο Άγιο και να γράψει αμέσως το γράμμα του. Στην βιβλιοθήκη του υπάρχει δυνατότητα για ανταλλαγή βιβλίων και ένα κέρασμα έκπληξη από την κυρία Αη Βασίλη!

 

 

 

 

30/12/2016 11:00 ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ(ΛΟΤΖΙΑ) Χρώμα Βάζω στις γιορτές Μελωδίες στις καρδιές!Το μικρό μας ξωτικό στο γιορτινό του σκηνικό βαφεί τους περαστικούς με απίθανα γιορτινά σχεδία.

Η μασκότ μας κρατάει τον ρυθμό και παρασύρει τους περαστικούς σε ένα ξέφρενο πάρτι!

Κερνάμε λαχταριστά μπισκότα και ζεστό ρόφημα!

Τέλος η βροχή από σαπουνόφουσκες απογειώνει την εκδήλωση!

 

30/12/2016 18:00 ΤΣΟΥΔΕΡΩΝ Μουσική με το Κουιντέτο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ρίθυ brassΕορταστική ατμόσφαιρα με τη μουσική της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ρίθυ brass

 

31/12/2016 13:00 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ. Το μεγάλο Πάρτι της Εθνικής ΑντιστάσεωςΤο γνωστό και καθιερωμένο πάρτι της Εθνικής Αντιστάσεως με Κρητικό γλέντι από το συγκρότημα του Βαγγέλη Γκαλονάκη